Om os​

​Vi udfører

  • Renovering af nedslidte betongulve, asfaltgulve mv.
  • Belægninger på nystøbte gulve
  • Renovering af fejlslåede nystøbte gulve
  • Støvbinding
  • Udendørs renovering af ramper, betonfelter og trapper mv.
  • Forsegling af asbestgulve, altaner, svalegange, badeværelser, tætninger m.m.
  • Skridsikret overflade efter ønske
  • Naturstensbelægninger (udstillingslokaler, forretninger mv.)
  • Vægbehandling

Jeg lægger vægt på, at det er et ordentligt stykke arbejde, der udføres, og at kunderne er tilfredse – både med resultat og pris. God kommunikation, en smidig arbejdsgang, samt at aftalerne bliver overholdt, gør at begge parter bliver tilfredse.

Firmaet HENRIK WILLER ApS er etableret i 2008 mens jeg, Henrik Willer, har 25 års erfaring med industrigulve.

Udfyld formularen - få et uforpligtende tilbud

​Vi overholder altid vores aftaler og sætter en ære i, at levere et godt stykke arbejde, som vi kan være stolte af. Hos os får du både personlig og professionel service, samt opgaver udført af fagmænd med mange år i branchen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er udlært maskinarbejder fra 1979, men havde kun arbejdet inden for faget i et par år, da jeg startede som arbejdsmand i min fars firma, med industrigulvbelægninger.

Jeg har arbejdet inden for denne branche siden, og har virket som selvstændig under navnet Hewikut Kvartsgulve ApS Sj.Afd. fra 1986 frem til 2006.

De lagte gulve er stadigvæk meget slidstærke, men i forhold til udseende er der sket en udvikling, hvilket har haft betydning; specielt for virksomheder, der ønsker et gulv, der udover at være stærkt og rengøringsvenligt, også tager sig godt ud – eksempelvis i udstillingshaller eller forretninger.

Jeg solgte i 2006 min virksomhed, da jeg i en begrænset periode ville arbejde med noget helt andet end gulve. Jeg valgte at sælge, så jeg ikke skulle være engageret til to sider.

I 2008 opstartede jeg igen inden for brancen under firmanavnet HENRIK WILLER Aps, og kan glæde mig over, at jeg har nogle af mine tidligere, og meget dygtige medarbejdere, til at hjælpe med at udføre opgaverne.​

Henrik Willer ApS

​Marielundvej 34 A, 2730 Herlev

​CVR: 29842825

Kontakt os

​Tlf.: 40 30 54 56

E-mail: mail@henrikwiller.dk

Åbningstider

​Vi har døgnåbent, så du kan altid få fat i os, uanset om det er dag eller nat, hverdag eller weekend.